SOM ALLÒ

QUE FEM!

#pastisseriacaljan

La nostra història

L’any 2012 neix a Torredembarra la pastisseria Cal Jan de la mà dels germans Aguilera. Des dels inicis la nostra filosofia és elaborar pastisseria artesana i de qualitat, sempre utilitzant els millors ingredients. Més endavant el petit dels germans, en Rafel Aguilera, comença a formar-se a l’escola de pastisseria Hofmann, on aprèn les tècniques de la pastisseria actual.
Casualitats de la vida fan que el seu camí professional es trobi amb

 el d’en Magí Rovira (que també havia estudiat l’escola Hoffman) amb qui comparteixen passió per la pastisseria. Junts acabaran portant les regnes de Cal Jan, aportant modernitat, frescor i creativitat, mantenint l’essència de la pastisseria tradicional. Inquietud per crear un producte exclusiu, esforç, emoció i obsessió pels detalls, fan que Cal Jan sigui com el coneixem. Sempre inquiets, segueixen formant-se i investigant per elaborar productes innovadors i de qualitat.

Tot aquest esforç acaba donant els seus fruits, és per això que Cal Jan decideix apostar fort en ampliar els seus horitzons i l’estiu de 2017 obren un punt de venda al Mercat Central de Tarragona.

El nostre equip elabora cada dia, pastissos, individuals i brioixeria, per omplir els aparadors de les nostres dues botigues. Disposem de servei de càtering salat d’elaboració pròpia, per a celebracions particulars tant com per a empreses, i també aportem el nostre toc de dolç a casaments de la província.