Borratxo

Pà de pessic amb almívar de Bonet, whisky, brandi i gema cremada.

 

 

 

 

Carrot Cake

Cake de pastanaga, canyella i nous amb cremos de formatge i bany cruixent de xocolata i crocant.

 

 

 

 

 

 

COCO

Mousse de coco amb interior de gelatina de mango al curry, amb bany cruixent de xocolata blanca i cacao, sobre biscuit de cacao

 

 

 

 

 

 

Gianduja

Mousse de gianduja banyada en xocolata amb llet i ametlla caramel·litzada, sobre base de galeta cruixent de xocolata, i ganache muntada de biskèlia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Guanaja

Mousse de xocolata gianduja 70% sobre cruixent de paillette amb gianduja negra.

 

 

 

 

 

Lemon Pie

Tartaleta sucreé amb crema de llima i llimona, i merengue cremat.

 

 

 

 

 

 

LOREM IPSUM

Mousse de mascarpone amb interior de ganache de fruites del bosc i gelatina de maduixa, muntat sobre una sablée de mantega, i acabat amb un bany de xocolata blanca i peta zetas.

 

 

 

Mandarina

Mousse de mandarina amb interior de pinya, sobre cruixent paillette amb gianduja negra.

 

 

 

 

 

Mojito

Mousse de llimona i llima amb menta fresca, sobre galeta sableé amb sucre morè.

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum

Tartaleta sucreé amb ganache de xocolata del 61% i crema muntada de mantega i cafè.

 

 

 

Poma

Mousse de poma àcida amb interior de namelaka de toffe, sobre galeta sableé.

 

  

 

Sacher

Tartaleta de xocolata amb melmelada de maduixa, biscuit de xocolata i trufa cuita.

 

 

 

Tiramisú

Crema de mascarpone amb melindro sucat en cafè i crumble de cacau.

 

 

 

Lorem Ipsum

Pà de pessic tendre d’ametlla, mantega dolça montada i ametlla laminada torrada.

 

 

 

 

Trio xocolata

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

 

 

Sara

Pà de pessic tendre d’ametlla, mantega dolça montada i ametlla laminada torrada.

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

 

 

 

 

Lorem Ipsum

Mousse de vainilla amb interior líquid de fruits vermells, sobre cruixent de paillate amb gianduja llet.

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

 

 

 

 

Lorem Ipsum

Mousse de vainilla amb interior líquid de fruits vermells, sobre cruixent de paillate amb gianduja llet.

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

 

 

 

Lorem Ipsum

Mousse de vainilla amb interior líquid de fruits vermells, sobre cruixent de paillate amb gianduja llet.

 

 

 

  

 

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

 

Borratxo

Pà de pessic amb almívar de Bonet, whisky, brandi i gema cremada.

 

 Carrot Cake

Cake de pastanaga, canyella i nous amb cremos de formatge i bany cruixent de xocolata i crocant.

 

 

 COCO

Mousse de coco amb interior de gelatina de mango al curry, amb bany cruixent de xocolata blanca i cacao, sobre biscuit de cacao

 

Gianduja

Mousse de gianduja banyada en xocolata amb llet i ametlla caramel·litzada, sobre base de galeta cruixent de xocolata, i ganache muntada de biskèlia.

 

 

Guanaja

Mousse de xocolata gianduja 70% sobre cruixent de paillette amb gianduja negra.

  

Lemon Pie

Tartaleta sucreé amb crema de llima i llimona, i merengue cremat.

 

 

LOREM IPSUM

Mousse de mascarpone amb interior de ganache de fruites del bosc i gelatina de maduixa, muntat sobre una sablée de mantega, i acabat amb un bany de xocolata blanca i peta zetas.

 

Mandarina

Mousse de mandarina amb interior de pinya, sobre cruixent paillette amb gianduja negra.

 

Mojito

Mousse de llimona i llima amb menta fresca, sobre galeta sableé amb sucre morè.

 

 

Lorem ipsum

Tartaleta sucreé amb ganache de xocolata del 61% i crema muntada de mantega i cafè.

 

Poma

Mousse de poma àcida amb interior de namelaka de toffe, sobre galeta sableé.

 

Sacher

Tartaleta de xocolata amb melmelada de maduixa, biscuit de xocolata i trufa cuita.

 

Tiramisú

Crema de mascarpone amb melindro sucat en cafè i crumble de cacau.

 

 

Lorem Ipsum

Pà de pessic tendre d’ametlla, mantega dolça montada i ametlla laminada torrada.

 

 

 

Trio xocolata

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

Sara

Pà de pessic tendre d’ametlla, mantega dolça montada i ametlla laminada torrada.

 

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

 

Lorem Ipsum

Mousse de vainilla amb interior líquid de fruits vermells, sobre cruixent de paillate amb gianduja llet.

 

 

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

Lorem Ipsum

Mousse de vainilla amb interior líquid de fruits vermells, sobre cruixent de paillate amb gianduja llet.

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.

 

 

Lorem Ipsum

Mousse de vainilla amb interior líquid de fruits vermells, sobre cruixent de paillate amb gianduja llet.

 

Lorem ipsum

Mousse de tres xocolates, blanc, llet i negre, sobre cruixent de gianduja negra.